До 100-річчя Ріхтера в Житомирі почали готуватися за 1,5 року

До 100-річчя від Дня народження відомому піаністу Святославу Ріхтеру у Житомирі планують встановити пам’ятник.

Ювілей Святослава Теофіловича Ріхтера, уродженця Житомира, відзначатимуть у березні 2015 року. Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук вже підписав розпорядження про відзначення 100-річчя музиканта. Текст розпорядження №379 від 4 грудня опублікований на офіційному сайті ОДА.


Смотреть фото в полном размере


Так, згідно з планом підготовки та відзначення ювілею Святослава Ріхтера, у 2014-2015 роках планується встановити пам’ятник піаністу в історично-визначеному місці в м. Житомирі, а на будинку, де народився Ріхтер (м. Житомир, вул. Бердичівська, 87) у березні 2015 хочуть встановити відповідну меморіальну дошку.

Протягом 2014 року заплановано видати книгу Георгія Мокрицького та створити документально-біографічний фільм «Житомирські сторінки Святослава Ріхтера», а протягом 2015 року - відкрити виставочну експозицію «Кімната пам’яті Святослава Ріхтера» в музичній школі № 2 імені Святослава Ріхтера м. Житомира.

У березні 2015 року проведуть Міжнародний фестиваль майстрів мистецтв та конкурс ім. Святослава Ріхтера.

Протягом 2014-2015 років на офіційному веб-сайті Житомирської обласної державної адміністрації передбачено створити окрему сторінку для висвітлення роботи з підготовки до відзначення 100-річчя з Дня народження Святослава Ріхтера та забезпечити її постійне наповнення, а також запровадити цикл радіо- і телепередач про життя і творчий шлях музиканта.

Источник www.zhitomir.info 

Доставка цветов в Житомир

Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)